New York



Här är bilderna från New York!
Ni kommer nog får se mycket andra bilder därifrån framöver också för den delen, men here we go:

Vi kom fram på fredag kväll, så vi packade upp våra grejjer och drog ganska snabbt ut för att käka middag och kolla in stan lite grann. Vi åt våran första måltid på Taco Bell - som tro mig - inte var god. Visst varierar det från billiga och dyra matställen, men den maten jag käkade där var faktiskt inte särskilt god, förutom fajitas som var underbara. Man kan oftast tro att maten ser väldigt god ut, men ofta är det inte mer än så. Men men.

Mamma var smart nog att kolla upp hur vädret skulle bli innan vi åkte, så att vi kunde lägga upp shopping och sightseeingen på olika dagar. Så på lördagen sprang vi runt och shoppade i stort sett hela dagen! Vi var på Macy's (världens största varuhus - vi hann långt ifrån alla våningar) där vi var främst på Clinique avdelning där vi blev ordentligt fixade av en jätte trevlig expedit. Köpte nog smink och rengöring för tusen spänn bara där...Hittade också en svart kappa där jättebilligt. På Victoria's Secrets blev det en ny bh och två läppglans. Sen gick vi vidare till Green Tee, där vi fick manikyr, pedikyr och lite massage. Jättehärligt! Ska verkligen ha fransk manikyr i fortsättning, det blev skitsnyggt. Haha. Om jag inte heller minns helt fel så var det också den kvällen som vi gick på bio och såg "Jumper" på Times Square. Väldigt mycket mysigare att gå på bio i USA än i Sverige vill jag lova - man sitter i riktigt sköna fotöljer som går att luta bakåt. Åh!

På söndagen gjorde vi nästan all våran sightseeing eftersom det var fantastiskt bra väder. Självklart åkte vi ut till Frihetsgudinnan, åkte häst och vagn i Central Park och åkte på en busstur. En perfekt avslutning på dagen blev det också med middag på Hardrock Café och lite mera shopping.

Resten av dagarna rullade på alldeles för fort, och ehm...pengarna likaså. Men jag älskar New York, definitivt.



RSS 2.0