Halsningar fran England

Hejsan! Nu var det ett bra tag sen jag loggade in har, eftersom det ar snart en vecka sedan jag lamnade Sverige. London var...hemskt. Varat s.k "hotell" vi skulle bo pa var som ett skamt. Jag langtade hem nagot fruktansvart de fyra forsta dagarna, riktigt jobbigt. Fast hotellet lag liksom en bit utanfor London, sa att man fick pendla ganska mycket. Vi besokte ett jatteroligt museum (kommer inte ihag namnet just nu) och sedan fick vi lite fri shopping tid. Jag hann bara kopa tva Coldplay-skivor och ett nitarmband, men jag ar nojd.

Har i Torquay trivs jag. Louise som vi bor hos ar jatte rar och sa, och hennes mamma ar har ofta ocksa. Jag gar i skolan varje vardag, varannan dag pa morgonen och varannan dag pa eftermiddagen. Dar i mellan ar det akriviteter. Och shoppingen ar skitbra! Har redan hunnit kopa en massa, hihi. Sa nu ar det kopstopp ett bar dagar. Haha!

Jag saknar familjen och vannerna supermycket!
Ska forsoka skriva snart igen, maste sticka nu,

Puss puss


See you soon!

Okej, dags för det sista blogginlägget, och sen drar jag! I morgon klockan 10 sitter jag i bilen påväg till Arlanda och flyget som ska ta mig till England. I tre veckor ska jag vara där. Tre veckor! Det är ju typ...hur länge som helst känns det som. Fast tiden går ju fort när man har roligt, brukar det ju heta.

Kvinnan jag ska bo hos har tydligen en dator där som vi får använda hur mycket vi vill, så det är ju kanon. Men man vet aldrig, den kanske krånglar eller så. Men om det funkar, ska jag blogga! Och förhoppningsvis ladda upp lite bilder. Men jag kanske har fullt upp med aktiviteter och att umgås med familjen vi ska bo hos.

Vill ni så får ni gärna hålla lite koll på min bilddagboken.se, där jag förmodligen laddar upp mest bilder.
Tills vidare så hoppas jag att ni har en jättebra fortsatt sommar. Simma lugnt!
(I'll be back 12 augusti)

Peace out,

Färdigpackat

Har ägnat hela dagen till att packa inför England, och fylla i alla papper och nödvändigheter som ska med i morgon. Det tar längre tid än vad man tror att packa, och eftersom jag och mor har stått och strykit ungefär 20 toppar, så tar det sin tid. Skönt att vi är klara.

Pirret i magen har inte kommit ännu, men det börjar nog närma sig i morgon bitti, eller kanske rentav ikväll. Jag har aldrig varit borta från familjen så här länge, och tre veckor är ändå en lång tid. Bara jag inte får världens hemlängtan därborta, det vore skitjobbigt. Men shoppingen sägs ju vara underbar där borta, så lite tröstshopping ska väll göra susen i sånna fall, hihi ;)


image24

London!

Om två dagar är jag i London! Lite svårt att fatta faktiskt, att jag ska vara borta i tre veckor från familj och hemmet. Jag vet att dom första dagarna kommer att kännas tufft, med hemlängtan och allt därtill. Men samtidigt så spritter det i kroppen av förväntan och spänning. För att det kommer att bli så jäkla roligt! Mamma hade ringt till värdfamiljen igår kväll och pratat med Louise som hon heter, och även en svensk student som bodde där (och som också var 15år). Louise verkade vara jättetrevlig, och tjejen som bodde där var väldigt nöjd med resan och så. Och shoppingen är tydligen helt underbar (lycka!). Men maten som sagt - ingenting man hurrar över kanske. Men det får man väll kompletera lite själv också om det blir kris...

Och i det senaste och sista informations brevet står det att vi åker direkt till London från Arlanda, och ska stanna där i två nätter. Galet kul! Skriver lite mera i morgon om resan och allt...

Good night!

image23

Inför resan

God kvällens. Idag har jag gjort absolut ingenting. Bara kollat på film och låtit dagen ticka förbi. Jag somnade ungefär runt halv fyra i natt, och vaknade väll omkring halv tio. Känner mig ganska trött, men det kanske ändå vore skönt med en liten kvällspromenad? Om nu vädret tillåter, det blåser något otroligt ute. Det här är förmodligen min lataste vecka på sommarlovet hittilss, om man räknar bort Greklands-resan. Jag känner mig lite uttråkad nu faktiskt, så det ska bli riktigt skönt att dra iväg till England i tre veckor på måndag!

Idag fick jag hem brevet som bekräftade att jag och Astrid ska bo hos en kvinna som heter Louise, i Torquay. Man börjar ställa sig en massa frågor, som hur gammal Louise är, hur huset vi ska bo i ska se ut, hur maten är, och om man framförallt kommer att trivas. Fast det är jag hundra på att jag kommer att göra. Med Astrid och hennes två tjejpolare som sällskap kan det inte bli så mycket annat än lyckat!

På fredag drar jag och mor och köper det som behövs inför resan. Alla hygienartiklar och en ny resväska är det viktigase. Men jag är grymt sugen på att införskaffa en tunika och en Friis & Company väska som jag såg häromdagen, och båda var på rea. Skulle passa perfekt att ha om kvällarna i England! Sjukt snyggt.

Peace out,

RSS 2.0