Härligt

Termometern visar nu härliga 21 grader - helt otroligt! Jag älskar värmen, nu kan man utan problem gå barbent hela dagen. Visst är det väll härligt? Jag ska om en liten stund dra ut på en långpromenad tillsammans med bra musik - det är otroligt avkopplande, och bra för att träna upp konditionen lite grann. Två flugor i en smäll!

image749
London 07'

Covergirl

Tjohej! Ska alldeles strax börja göra mig i ordning för att dra till plugget. Jag har bara en lektion idag, så det är asnice. Have a good day!

image746

Melody Club - Covergirl

Rice and shine



Idag blir det fika och promenad med Astrid. Får se vad jag hittar på sen, jag är som vanligt jävligt shoppingsugen men jag måste hålla hårt i pengarna nu så att jag har någonting att leva på resten utav månaden. Hoppas att det blir lika varmt och skönt idag som det varit hela veckan.

Peace


Saturday

Bara så att ni vet så njuter jag förtillfället utav att det är helg och ledighet, så bloggandet kommer lite i skymundan. Igår köpte jag en jättefin blommig, klänning som jag faktiskt har på mig just nu, och som jag kommer att använda mycket i sommar - kanske till och med på avslutningen, vem vet. Ikväll är det släkt middag. Ciao!

                 image743
                    Mark Ronson


In the morning

Fredag! Direkt efter plugget så ska jag möta upp en kompis, och jag har ingen aning om vad vi ska hitta på men det brukar som vanligt vara trevligt. Idag får jag min lön, så jag är lycklig som fan!
Idag går jag omkring i min rosa tighta klänning, kort jeans jacka, en massa armband och svarta tygskor. Nu måste jag rusa - ha en trevlig fredag folks!


image742
                                 Inspiration

På topp

image736

Fy fan vad jag mår bra på våren! Det känns så himla skönt att jag äntligen börjar att känna mig glad och lycklig igen  - bli mitt riktiga jag igen. Jag är så grymt taggad inför sommaren!
Dagarna dom rullar på, just nu har jag mycket studiedagar framöver, så det blir mycket att plugga hemma. Men nu ska jag köra hårt såhär på slutspörten av första året i gymnasiet. Tiden går så galet fort, idag räknade jag och tjej ut i klassen att det är bara sex veckor kvar, otroligt.

Nu längtar jag tills fredag - för då får jag min lön! Har redan kollat ut en jättefin kjol som jag ska köpa från Indiska, och några linnen. Det blir fint!

"Nobody puts Baby in a corner"

image733

Jag dör på den här filmen <3
Det är nog min favoritfilm i alla kategorier, så jävla underbar!

Vår!

Underbara fina vårväder! Idag har solen skinit hela dagen, och jag har varit utomhus hela tiden och till och med passat på att sola lite grann. Idag fyller min kära kusin 15 år, så vi firade henne idag. Grattis!

Det känns lite sorgligt att helgen redan är slut snart, men veckorna brukar bara flyga förbi så det känns ändå ganska okej, förutom att jag har prov på tisdag. Nedräkningen till sommarlovet fortsätter, 45 dagar kvar...

image731
Jättefin bild som jag hittade på Strömmisen <3

Don't worry about a thing, gonna be all right

image725

Bob Sinclair - Love generation
Jag älskar låten lika mycket nu som jag gjorde då.

God morgon!

God morgon! Är i skolan just nu och har precis gjort matteprovet, som jag verkligen hoppas att jag får MVG på. Idag har jag bara tre lektioner som vanligt, så jag drar in till jobbet vid ett ungefär. Min vecka har verkligen börjat lugnt, först ledigt på måndag, två lektioner igår och tre lektioner idag. Jag känner mig utvilad!
Vart har ni tagit vägen förresten?

image719

Dagens frukost: Tre smörgåsar och ett stort glas vatten 
Dagens klädsel: Svarta jeans, Hardrock Café tröja och mina svarta tygskor.
Dagens godis: Inget förens på fredag
Dagens dryck: Vatten hittills
Dagens längtan: Medelhavet!
Dagens låt: Blandad rock
Dagens plagg: Min svarta kappa från NYC.
Dagens avundsjuka: Ingen
Dagens sämsta: 
Dagens bästa: Det är typ 30 skoldagar till sommarlovet, whoot-whoot!

Live

Phew, har precis jobbat färdigt sex sidor i matteboken - ekvationer. Hemskt det där. Men nu har jag i alla fall pluggat färdigt för dagen, för nu ska jag bara njuta av att det är fredag.
Ikväll ska jag och tjejerna gå och kolla när Malin har spelning, det ska bli spännande att få se henne uppträda för första gången!

Peace

image704
Malin och Malin från Torquay i somras

Pictures

Lite bilder från min och Malins dag inne på Söder i lördags.

image695

image696

image697

image698

Fuck tuesday

Okej, den här dagen var helt enkelt inte min dag. Morgonen började med att mitt SL-kort försvann spårlöst på pendeln, antingen halkade den ur fickan eller så var det någon som snodde det i all trängsel. Underbart, 500 spänn åt helvete. Och eftersom denna incident inträffade precis på morgonen, så kan man nog inte säga att mitt humör har varit på topp resten utav dagen  - har nog stört mig på det mesta i min omgivning.

Men what a hell, det är en ny dag i morgon!

image694
Frances Bean Cobain


So long

Just nu känner jag att jag behöver en snabb promenad med bra musik i lurarna, och rensa huvudet från alla tankar. Sen ska jag försöka sätta mig ner och jobba lite mera med historian. Förresten - idag fick jag reda på att jag ligger på VG i matten, applåder till mig. Nu när jag kom på det blev dagen helt plötsligt lite bättre. Nej, nu ska jag dra. Au revoir!


Favorit



Toploader - Dancing in the moonlight

När jag hör den här låten börjar jag tänka på en massa knasiga saker som jag har varit med om för länge sedan, och så börjar den faktiskt påminna mig om den sista Eva & Adam filmen "Fyra födelsedagar och ett fiasko" eftersom den här låten är med där, haha. Ja, ibland blir man allt lite nostalgisk.

RSS 2.0