Keane - Crystall ball

Jag är otroligt trött men jag ska pallra mig iväg för att jogga med kompisarna såhär på morgonen. Men först ska jag käka en nyttig frukost. Får väll lyssna lite på Foo Fighters medans jag sitter på bussen så jag vaknar till liv. God morgon!


Try to understand me

Idag sov jag ut länge trots att jag inte fick särskilt mycket sömn, och nu är jag på mys-humör. Jag ska bädda ner mig bland filtar och kuddar och göra ingenting, kanske läsa eller sätta på en film. Ibland är sådana dagar underbara.      

                

080627

Världens tråkigaste rubrik, men jag är inte så fantasifull just nu, haha.
Jag är alldeles matt i kroppen efter att ha gått upp i ottan och jobbat, det tär på krafterna när man vanligtvis kliver upp runt tio eller halv elva. Men jag ska jobba satan nu, för jag har kommit fram till att jag ska fixa pengar till en egen laptot och börja spara inför en resa. Heja Malin!

Egentligen hade jag lite planer inför ikväll, lugna dock, men eftersom jag måste fixa lite med födelsedagspresent och annat i morgon så stannar jag hemma. Men i morgon blir det rajtan tajtan!


 
Världens sötaste MK


Dagens shopping

Hej! Idag blev det en sväng på stan tillsammans med Linda -  som resulterade i ett par skor på rean (med öppen tå, helt klart femtio spänn), ett stort ribbat linne från herravdelning som ska användas som en kortkort klänning och två skärp. 
Skärpen är finare i verkligheten, det är lite klurigt att få det bra med min kamera. Hursomhelst så är det till höger lite indian-inspererat med pärlor i olika färger och flätat, medans det andra är rätt och slätt ett smalt nitbälte som jag äntligen fann!

Nu ska vi alldeles strax fira mamma med tårta och presenter. Puss på er!

  

Älskade mamma



Grattis på födelsedagen mamma, jag älskar dig.


Resteröds modevisning

Hello there, hur är det med er? Jag har haft en toppenvecka hittills, och idag har jag mest tagit det lugnt och nästan fixat klart mammas födelsedagspresent inför i morgon.  
Jag hoppas verkligen att allting funkar ikväll så att vi kan se Astrid gå modevisning inne i stan. Det vore skitkul att för första gången får se våran egna modell gåendes på catwalken, haha.


Vi älskar dig Håkan

Igår var jag med tjejerna på Allsång. Det var första gången för i år och första gången som alla vi var där i direktsändning. Mycket trevligt! Håkan var lika bra som alltid och Miss Li måste jag absolut kolla upp, hon var super. Mer svensk sommar än så här kanske det inte blir? Underbart!






En må-bra-låt



Det här är sommar, jag blir skitglad av den här låten. Lite uppvärmning inför i morgon!

Here comes the sun

Den här veckan kommer att bli fin, det känner jag på mig. I morgon är det allsång på Skansen med tjejerna, på onsdag får jag lön, jag har två födelsedagsbarn att fira, bio gånger två förhoppningsvis och kanske hinner jag besöka Grönan. Ingen idé att stressa egentligen, jag har ju för Guds skull hela sommarlovet på mig!  Så jäkla härligt!

                  


Paris

Jag vill resa bort, till en fin storstad som Paris. Bara strosa omkring i fina secondhand butiker, fika på mysiga gatucafén och helt enkelt ta det lugnt. Min dåliga franska skulle kanske ändå komma till användning, vem vet! Jag har ju fortfarande kvar mitt enorma franska lexikon som jag köpte för något år sedan. Man kan ju alltid drömma i varje fall, för det blir ingen utlandsresa för min del i sommar.


Promise I will be forever yours

God morgon. Hoppas att eran midsommarafton var trevlig, vare sig ni nu partade eller umgicks med släkten. För min del så blev det en kombination av grillning och Guitar Hero hemma hos några kompisar tillsammans med päronen. Vi skippade allt som hade med sill och janssons frestelse att göra i år vilket var otroligt skönt - fan vad less jag är på denna svenska högtidsmat som vi ska äta typ tre/fyra gånger om året.

Idag blir det förmodligen lugna puckar för min del, eftersom det är midsommardagen och då brukar det inte hända så mycket mer än att man tar det lugnt. Jag ska nog ringa Linda snart och försöka hitta på någonting med henne. I morgon ska hon och jag på bio, det ska bli himlans trevligt! Ciao!


Glad midsommar!

Hoppas att ni får en fin dag, och hoppas att solen skiner resten utav dagen och kvällen. Nu ska jag göra mig i ordning innan jag och päronen drar iväg mot några kompisar och grillar. Ha de!

        


U2 - One love

Dagens låt     

Just nu sitter jag på jobbet och tar en liten fikapaus från alla sysslor. Hela dagen har jag suttit framför en datorskärm och suddat ut, skrivit in värden, skrivit ut, strykit under....ja ni fattar kanske. Väldigt enformigt. Men jag slutar om sisådär en timme så det är skönt! 

Efter jobbet tänkte jag dra och shoppa en sväng, jag har lite saker på listan som jag vill titta efter: en eyeliner (en billig sådan så jag inte behöver oroa mig för att jag kladdar bort hälften eftersom jag aldrig använt det förr), någon söt topp eller klänning att ha på sig i morgon, och kanske en eller två rosetter att sätta i håret. Den nya Coldplay skivan skulle inte heller sitta helt fel. Jag lägger upp bilder senare ikväll på vad som följde med hem. Vad gör ni idag förresten?

Dags att återvända till arbetet! Puss

   

Ur bildarkivet

    

Jag älskar att kolla igenom gamla kort som man inte sett på jättelänge, då finns det hur mycket som helst som man minns tillbaka till och skrattar åt, och den eviga frågan som man för det mesta ställer sig "hur fan såg jag ut?". Haha. Alla bilder förutom den längst till höger togs på språkresan förra sommaren. Nästa år ska vi dra iväg igen tjejer, gud vet vart.

Nu ska jag duscha, fixa naglarna och kolla på matchen! Ha en bra kväll, ciao.

Onsdagslista

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
Nu måste jag allt räkna dom...fem stycken!
Vilken svordom använder du mest?
Jävlar och fan används ganska så ofta
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Jag har aldrig riktigt gillat att vara med på bild, och jag älskar att fotografera. Både och faktiskt måste jag säga!
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
En egen lägenhet i Stockholm med högt i tak och en mysig balkong.
Har någon någonsin kallat dig lat?
Hehe jaa...
Äger du en bandtröja?
Yes, tre stycken! En Hives, Foo Fighters och en The Hellacopters.
Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
Någon som åker fort och snurrar snabbt, haha. Tänk er Extreme på Gröna Lund så är ni rätt ute.
Tittade du på tecknat när du var liten?
Haha ja, och jag gör det ibland fortfatande. Jag tycks aldrig växa ifrån min barnsliga sida!
Hur många syskon har du?
En lillebror
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
Nja! Jag har börjat tycka om både piercingar och tatueringar, det är verkligen skitsnyggt när det sitter på rätt person, men jag tror inte att det skulle passa mig på något sätt. Och jag har alltid "tänk-om-jag-skulle-ångra-mig-efteråt" i bakhuvet, så jag skulle förmodligen aldrig våga.
Vad har du för väder just nu?
Just nu skiner kvällssolen ganska så fint, men det kunde gärna ha varit varmare!
Vilken är din favoritfrukt?
Bananer!
Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Dom tyckte att Malin var ett fint namn (?). Dom tyckte att jag såg ut som en Malin när jag kom ut, så då blev det det namnet, haha.
Gillar du senap?
Ibland, beror på vad det serveras med.
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
Yisses vilken svår fråga. Jag kan inte komma på någon klockren karaktär som passar mig, men kanske börjar bli lite som Sandy i Grease. Väldigt försiktig och "vanlig" men börjar på något sätt tuffa till sig, haha!
Tycker du om att krama folk?
Ja det är trevligt!

You're too good to me baby

Hej! Sorry för min taskiga uppdatering, jag vet faktiskt inte varför jag blivit så lat när det gäller skrivandet. Jag har jobbat hela veckan och när jag väl slår mig ner så hinner jag inte riktigt skriva ihop ett vettigt inlägg. Ändring på det! Ni kan ju förresten kolla in min bilddagboken för lite bättre uppdatering av mitt liv, haha.
 
Vad tyckte ni förresten om bilderna från i lördags? Åh, jag är fortfarande alldeles lycklig av all rock och den grymma stämningen - det var så sjukt mycket folk! Den här upplevelsen kommer jag att leva länge på!
 
Ikväll blir det fotbollskväll, heja Sverige!

               

Where the action is












Underbart!



My men. Älskar dom här snubbarna, så jävla snygga och så jäkla bra att jag nästan får gåshud när jag hör deras musik. Var ni med i lördags så fattar ni nog vad jag menar.


Cosmopolitan

Nu har jag köpt hem det nyaste numret av Cosmopolitan, bibeln, och ska om en stund bädda ner mig i sängen och läsa. Finns ingenting mer avkopplande! Det tillsammans med Coldplay blir kvällens sysselsättning.

Puss

Gårdagen

Gårdagen var helt grym. Går inte att beskriva känslan i ord när jag äntligen fick höra The pretender, Best of you, No one knows och Toys and flavors. Sjukt jävla bra! Jag lägger upp bilderna förhopppningsvis på tisdag, när Malin hunnit skicka dom till mig.

Hoppas att ni mår bra, själv är jag helt slutkörd idag vilket inte är så konstigt med tanke på att jag hoppade och skrek som en idiot igår. En halv (eller hel?) öl fick jag också över mig, under sista konserten som tur var.
Nu ska jag ta det jäkligt lugnt, och lyssna på ännu mera rock.

14 juni

ÄNTLIGEEEEEEEEN!
Kan inte fatta att det är idag! Jag har väntat i ett halvår på den här dagen, och förutom att vädret suger så vet jag att det här kommer att bli skitbra. När Foo Fighters spelar "The pretender" så kommer jag att fullkomligt explodera.

Where the action is - Here I come!


Ta mig till kärlek



Lång väntan, men det var det värt.

Torsdag kväll

Gud vilken jobbig dag det här har varit! Så här uttråkad och trött har jag inte varit på riktigt länge. Skönt att jag inte ska jobba i morgon, då blir det Grönan och Håkan Hellström som gäller.

Ska alldeles strax käka och lite senare möta upp Linda. Jag hinner inte skriva så mycket mera idag, men som kompensation så lägger jag upp några bilder från häromdagen med tjejerna. Puss!






Oh you look so beautiful tonight

Det regnar ute! Idag är det en sån här dag då det är mysigt med regn, det luktar så himla gott när man stiger utanför dörren och jag får lust att ta en långpromenad med bra musik pumpades i mp3 lurarna. Men faktum är att jag alldeles strax ska bege mig iväg emot Erika som sitter och väntar på mig. Filmmys var det!



Introt på den här låten är så jävla underbart att jag varje gång får gåshud och rysningar.

Carpe Diem

Jag är riktigt svag för det här armbandet. Väldigt enkelt, men snyggt! Kommer att kunna kombineras med en massa outfits dessutom. Jag behöver nog lite mera betänketid innan jag slår till - men vad tycker ni om det? Hiss eller diss?
Massvis med fina armband från samma märke, Ms Bijoux, hittar ni här.

Unwritten

Jag slutade tidigt på jobbet idag, mitt tålamod höll inte riktigt för att sitta och vika plastpärmar resten utav dagen. I stället så mötte jag upp tjejerna inne i stan, och vi gjorde faktiskt inte så mycket mer än att äta i Kungshallen och sen ta det lugnt i Rålis. Och trots att jag knappt gjort någonting idag så är jag helt slutkörd! Det tär verkligen på krafterna att kliva upp sex på morgon måste jag säga. Just därför ska jag ta det lugnt resten av kvällen och ladda inför en ny arbetsdag i morgon.


Tja

Just nu sitter jag på jobbet och mina fikapaus är alldeles strax slut. Jag är verkligen tacksam över att jag har det jobbet som jag lyckats få - jag har skitbra betalt med tanke på det jag gör, men herregud vad tråkigt det blir emellanåt. Jag längtar tills klockan är tolv, för då slutar jag och drar iväg för att inviga sommarlovet med tjejerna som har skolavslutning idag. Vi får se vad vi hittar på, men det lär ju bli lika trevligt som vanligt!

Puss


God morgon!

Höger- eller vänsterhänt: Högerhänt
Humör just nu: Trött och uttråkad
Favoritgodis: Surt och choklad
Är det nåt du absolut inte äter: Stark mat, jag klarar verkligen inte av det!
Kläder just nu: Vit tunika, grå "mjukis-kjol" och mina rutiga Converse
Musik just nu: Ingen just nu, har fikarast på jobbet
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: På 1950 eller 1960-talet
Fisk eller badkruka: Badkruka!
Saft eller alkohol: En blandning?
Hur många kuddar sover du med: Två
Favoritväder: Vår och sommarväder, då mår jag som allra bäst
Om du var fast på en öde ö, 5 saker att ta med: Hängmatta, mp3, en vän, mat och bikini. Haha.
Spelar du nåt instrument: Nej tyvärr men jag vill jättegärna kunna.
Morgon- eller nattmänniska: Morgon, jag har lätt för att gå upp tidigt men är helt slut vid tio på kvällarna.
Sparare eller slösare: Både och.
Vem är viktigast för dig: Mina närmaste vänner och familjen.
Bästa film: Dirty Dancing!
Har du en besatthet? Shopping, vänner, musik, onyttig mat, kolla mejlen varje kväll....yadadada

                    

Sommarpicknick på bryggan

Torsdagen i bilder. Härligt var det!










Rock on

Tja! Äntligen får jag skriva i bloggen igen, våran dator har inte fungerat på några dagar nu tack vare något virusskydd som inte fungerar som det ska...därav inget bloggande för min del. Jag ska lägga upp lite bilder från helgen och förra veckan så fort jag bara kan!

Den här veckan kommer hur som helst att bli super, jag kan knappt vänta tills på fredag.  Vi hörs, puss!


Grattis

image850

Stort jävla grattis till Strömmisen som fyller 17 idag, hoppas att du får en jättefin dag!

Personligt

1 Vilken blogg är bäst
Det är lite beroende på vad jag vill läsa om.
2 Vilken bloggare klär sig snyggast?
Lisa har alltid väldigt fina kläder:
image842
3 Vad tycker du själv om dina kläder?
Jag sätter ju på mig det som jag tycker är snyggt, och som jag känner mig bekväm i. Vissa dagar känner man sig jättefin och ibland hur sunkig som helst.
4 Vad kunde du bättra på din blogg?
Massor! Fixa en snygg design, bättre uppdatering och mera foton. Ni får tipsa mig!
5 Favorit människa på jorden
Det går inte att välja en enda person, det är omöjligt!
6 Vad äter du till morgonmål?
Yoghurt, macka och vatten.
7 Vad sover du i?
Jag sover i stor t-shirt och trosor.
8 Vad har du på dig just nu?
Mina korta jeans shorts och ett blommigt linne.
9 Klär du någongång dig i mjukis brallor?
Bara om jag är hemma, jag skulle aldrig kunna gå runt med det i skolan eller liknande.
10 Tycker du det är fint med människor i mjukisbrallor smink hoodie och klackskor?
Inte direkt, hörru. Men det är upp till var och en vad dom vill gå klädd i, men personligen tycker jag det är skitfult.
11 Gillar du kissie , bondinbella , kenza , stinalee?
Jag läser ibland Kenzas blogg väldigt ytligt, men nej, inte annars.
12 Tjänar du pengar på bloggen?
Nope!
13 Favorit plagg i garderoben (visa gärna bild)
image848
Min Hives-tröja och nu på sommare mina korta jeans shorts.
14 Favorit mat
Grekiskt och libanesiskt.
image847
15 Favorit bloggar
Jag har många favoriter, och jag hittar nya hela tiden! Amanda, Lisa, Katla, Natalie, Ann-Marie...
16 Framtidsplaner
Vara lycklig. 
17  Vad är det roligaste du vet?
Umgås med mina vänner och resa.
18 Vilken slags humor har du?
Jag har jättedålig humor, det vet nog dom som känner mig. Haha! Det går inte riktigt att förklara.
19 Finaste plagget du vill ha men du inte har råd till
Hm, det är nog någon dyr klänning
20 Finaste låten ever
Jag kan inte välja. Allt som jag har på min mp3 och lite till.
21 Var vill du bo när du blir stor
image843
Ni behöver väll inte gissa, NY såklart, i en vindsvåning med världes vackraste utsikt över staden. Och kanske inte mitt i smeten, utan lite utanför i något mysigt kvarter.
22 Vad vill du jobba med
Det är frågan, än så länge vet jag inte.
23 Plagg du aldrig skulle sätta på dig
Skinnbrallor.
24 Vilkens bloggares garderob skulle du vilja ha?
Lisas.
25 Sommarplaner?
Ta det lugnt, umgås med vännerna, shoppa, gå på festival, sola och bara njuta av livet. Och umgås med dom här små fisarna, såklart!
image849
26 Hur lång är du?
Ungefär 175 cm.
27 Har du syskon?
En lillebror, med en stor glugg mellan tänderna. Bästa.
28 Vilka länder har du varit i?
image846
Grekland (många gånger), England, USA. 
29 Hur många språk kan du tala?
Svenska, engelska och lite franska.
30 Vad brukar dina naglar ha för färg?
Någon färgstark färg, jag älskar att måla naglarna i knasiga färger.
31 Var shoppar du helst?
Jag blandar gärna med H&M, Indiska, Carlings och lite andra butiker.
32 Finaste ordet du vet
Det är nog kärlek faktiskt.
33 Vad innebär ordet kärlek för dig?
Det betyder så mycket, men mest av allt förknippar jag det med omtanke och förälskelse. 
34 Har du något uttryck du använder ofta?
Hallelulja är lite utav mitt kännetecken, jag säger det kanske för ofta. Haha. 
35 Vad äter du frukost-lunch-middag?
Yoghurt, macka, vatten - skollunch eller gärna en sallad- det varierar
36 Vad äter du helst på en fredag framför tv?
Onyttigt, jag gillar att frossa i sånt som jag annars försöker hålla mig ifrån. Mängder med godis, chips och dip.
37 Var finner du all din inspiration?
Överallt - bloggar, stan, tidningar, bilder, plugget.
38 Är du ärlig i din blogg?
Såklart!

Glad sommar!

image844

Även fast vi alltid kommer att gå i samma mentorsgrupp så kommer jag att sakna gemenskapen vi haft det här året, och det känns jättetråkigt att vi inte längre kommer att ha några fler gemensamma lektioner, allihopa tillsammans. GO JRA-07!

Schools out for summer

Vilken fantastisk start på veckan! Idag hade jag mina sista lektioner från första året i gymnasiet, fått de flesta slutbetygen som var över förväntan, lekt rockstjärna framför typ trettio personer och....
Beställt Coldplay biljetter!

I morgon är jag helt och hållet ledig, och på onsdag är det bye bye till plugg för tre månader. Livet leker!

image839

Gårdagens bravader

image832

image833

image834

image835

image836

RSS 2.0