Festivalsommar

image831

Håkan Hellström 13/6
Where the action is 14/6

Dagen tillbringades inne i stan tillsammans med Astrid och Ida där vi hade picknick, solade och promenerade. Och jag fick med mig en ny bikini hem. Trevligt! Nu har jag precis pluggat lite historia inför mitt omprov på måndag, men det får räcka för idag. Lite ledighet vill jag ha på lördagskvällen. Det här är sista helgen som jag behöver tänka på skolarbeten på en väldigt lång tid framöver, och det känns för jävla skönt!  

Två veckor kvar, sen smäller det.

Jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

    

Måste bara lyssna, om och om igen. Så bra!

Jag gillar't

image828

Imorgon, idiotas. Jag saknar er!

God natt Sverige, jag ska strax sova eftersom morgondagen kommer att bli galet varm och händelserik. I morgon ska det bli 30 grader, gaaah! Jag ska definitvt gå omkring i min nya kjol som jag sydde ikväll. Peace!

Thank you Mr.Martin

image824

Jag börjar nästan grina snart, så glad är jag. På måndag släpps biljetterna till Coldplay's konsert i september. Ni kan ge er fan på att jag se dom! Så mycket som dom har betytt för mig, det är sjukt. Och, som jag säkert skrivit tidigare - innan jag dör ska jag se dom live.

Second hand

image818 image819

Idag gjorde jag ett besök på Myrornas och en väldigt bra tygbutik där jag fann allt det här. Jag tvekade först på väskan eftersom den var en aning dyr tyckte jag, men eftersom jag skulle ha ångrat mig bittert om jag inte köpt den. Jag älskar att den är sådär portfölj-aktig. Två superbilliga böcker följde också med hem.
Och sist men inte minst, denna kära tygbit som väldigt snart ska bli en kort, lite vippig kjol. Fint!

Pluggis

Haha, kursprovet på Historia A gick fint sagt åt skogen. Det gick så otroligt dåligt att jag till och med kan skratta åt hur dum jag är såhär i efterhand. Det blir ett sort IG på det, mina vänner. Nu ska jag ge allt och lite till på vårat allra sista prov i kursen som är på torsdag. Yes!

Herregud vilket underbart väder det har varit idag, förresten. Jag satt ute på balkongen och pluggade nästan hela eftermiddagen och passade samtidigt på att sola lite. Jag vill ju vara lite brun tills på skolavslutningen faktiskt.

image816
Grekland i somras med familjen


Baby borderline

Hej svejs. Jag är så sjukt jäkla trött just nu att fingrarna knappt orkar skriva. Igår så var jag på fest hos en klasskompis (som blev en väldigt kort visit, minst sagt) så jag somnade lite för sent än vad jag borde, och upp igen klockan halv sju idag för att åka till Utö med naturkunskapsklassen. Hela jävla dagen. Jag åkte hemifrån tio över sju i morse och kom hem halv sju. Fy-fan säger jag bara, jag är helt slutkörd. Dessutom har jag typ blivit solbränd sådär snyggt precis i min urringning på tröjan och under ögonen känns det som, haha.

Ikväll blir det schlager såklart, och nu ska jag käka jordgubbar och njuta utav att det är helg!

image811

Dom tre musketörerna

                                        

Helt enkelt bäst.

Onsdag

Hej! Hoppas att ni mår bra och så.
Jag ska bara berätta om min dag lite kort:
På idrottslektionen så skedde en liten olycka, så jag har vrickat foten eller nåt liknande, och har väldigt ont just nu. Jag hoppas verkligen att det blir bättre tills i morgon, det är inte så roligt att hoppa runt såhär på ett ben så fort man ska försöka ta sig nånstans. Men jag hann i alla fall pallra mig iväg och köpa ett babie-rosa nagellack idag innan den värsta smärtan kom, så det ska jag måla på nu och äta hallongrottor. Haha.

Grey's Anatomy tonight - whoot whoot!

image802

Söndagseftermiddag

Hej på er. Ska alldeles strax bege mig iväg för att ta bussen och träffa Malin i Sigtuna - vi ska ha lite filmmys och ta det lugnt helt enkelt. Det är det söndagar är till för! Sen blir det plugga matte en stund när jag kommer hem, och ladda batterierna inför en ny skolvecka. Ha en riktigt skön söndag!

image798

Fall behind me



Lördagkväll - ska strax dra ut och käka pizza med en kompis, sen får vi se vad som händer. Idag var vi in till stan en sväng i det ruggiga vädret och fick båda med oss lite nya kläder och skor. Kanske lägger upp bilder senare. Ciao!

This moment

Pearl Jam - Even Flow

image797

Back to basics

Lyssnar på just nu: Welcome to the Jungle med Axl Rose
Jobbigaste skolämnet: Matte! Och historia!
Favoritcafé: Har inget speciellt, men gott fika, trevligt sällskap och mysig inredning funkar alltid.
Favorittidning: Cosmopolitan
Största som händer i sommar: Utan tvekan min första festival, awesome!
Favoritplagg i garderoben just nu:  Min midjelkol från Monki.
Längd: 175cm.
Byter gärna garderob med: Oj vad svårt! Jag hittar inspiration från alla möjliga håll och kanter, så det finns ingen speciell stilikon jag har.
Vanligaste färgen på mina kläder: Ingen aning! Jag blandar ofta med färgglada kläder, men det blir nog mycket basplagg i svart.
I sommar kommer jag gå klädd i: Klänningar! Och korta shorts.
Men absolut inte i: Varma kläder, hehe.
Jag doftar: gott.
Min yngsta kusin heter: Axel
Favoritmodellen just nu: Agyness Deyn
Byxa eller kjol? Förtillfället - kjol!
Sminktips till almänheten: Att ha inte vara överspacklad, det är bland det fulaste som finns.
Senast utlästa bok: Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö av Håkan Nesser
På rasterna i skolan: Vilka raster?
Mitt rum kan beskrivas som: Ljust, mycket mysbelysning och en skitsnygg Hives-affish mitt på väggen.
Mig själv med tre ord: Eftertänksam, rolig och omtänksam.
Jag tränar: helst inte.
Jag ville bli när jag var liten: Sångerska
Pluggade på universitetet/ högskolan (funderar på att plugga i framtiden): Jag vill plugga utomlands!
Linje på gymnasiet: Samsam.

image796

Attraktivt by Amanda

                                    

Stort jävla ha-begär. Speciellt den blommiga klänningen tvåa från vänster, så här vill jag ha det - med ett smalt nitbälte och snygga strumpisar. Jag skulle lätt som en plätt kunna beställa hem alla fina plaggen med ett enda klick - om jag var så rik det vill säga.


Otherside



Helt klart dagens låt, Red hot chili peppers - Otherside

Friday night

Fredag. Äntligen!
Ikväll är det filmkväll som gäller, och i morgon drar jag förmodligen in emot huvudstaden och hittar på något. Jag är riktigt sugen på att leta efter en Hellacopters-tshirt, eller kanske gå på bio. Det var ett bra jäkla tag sen jag hörde något från er! Vad ska ni hitta på i helgen people?




Bang-bang he shot me down

Ingenting

Tjingeling! Jag är lika trött som vanligt vid den här tidpunkten på dagen, men jag har ändå inte gjort så mycket idag så det är nog mera latheten som tagit över, haha. Jag älskar torsdagar eftersom jag bara har två lektioner på morgonen, så idag har jag hunnit hälsa på två små fisar i deras skola innan jag drog vidare och träffade Linda. Vi kollade på en kapitalkass film som hette "Dum, dummare 2" eller nåt. Så dålig att den blev rolig.

Nu ska jag plugga vidare eftersom jag har idrottsprov i morgon. Cya!
(Har förresten Kent's låt Ingenting på hjärnan, så därav rudbriken. Puss!)

image790


Hey, I put some new shoes on

Sitter just nu i myspyskläder och lyssnar på Paolo Nutini's låt New Shoes. Underbar!
Han är nog tamefan bland de absolut snyggaste människorna jag har sett, helt perfekt.

Och förlåt för att jag tjatar, men jag längtar så jävla mycket till Where the action is så jag vet inte vart jag ska ta vägen någonstans. Gaah!

image788


Måndag igen

Hej hopp! Jag orkar inte skriva så mycket just nu, är sjukt trött vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att det är måndag och allt. Ska alldeles strax hoppa i duschen och lite senare blir det Fredrik och Filip på tv - skönare killar får man leta efter. Hoppas att ni mår bra!

image785

Bästa låten just nu: Muse - Supermassive Black Hole

Fredag och lördag i bilder

          


Lite bilder från igår kväll på Idas tjejmiddag och idag! Längst upp från vänster:

1. Solnedgång över Sumpan från Idas balkong
2. Tjohoo!
3. Till efterrätt fick vi jordgubbar och vinetta glass, mumma!
4. "Men guuuud, heter din farbror också Tommie?!"
5. Ronni och Conni
6. Haha, Strömmisen underhåller hos alla kvällen till ära: tre lagom sunkiga killar kommer gående på gatan nedanför balkongen då hon helt plötsligt får för sig att bjuda upp dessa herrar. "KOM UPP TILL OSS!!!"
7. Idag gick vi runt på stan och satte oss och hade picknick i Kungsträdgården. Väääldigt mysigt! Dessutom såg vi en assnygg kille där som vi definitivt ska leta upp igen - eller hur Malin? ;)
8. Våran picknick bestod utav Happy Meal - snabbt och billigt liksom.
9. Strömmisen
10. Malin gånger två
11. Under våran shoppingrunda fyndade jag en jättefin klänning från Indiska och en väska från Åhlens. En perfekt avslutning på en väldigt bra dag.

Jag älskar er

image772

Jag har haft en sån jäkla trevlig helg hittills så jag blir alldeles lycklig. Igår drog jag, Strömmisen och Astrid iväg mot stan för att träffa upp Ida och dra hem till henne i Sumpan (Sundbyberg) för att ha tjejmiddag/inflyttingsfest. Hon hade det jättefint (jag är avundsjuk på dig, Ida!) och vi satt ute på hennes enorma balkong och åt middag och hade det jättemysigt. Tack tjejer för en jättefin kväll!

Toys and Flavors



Fredag i morgon. Hallelulja. Vill bara få allting överstökat nu och få min jävla helg ledighet. Idag hade jag förresten mina sista levnadskunskaps-lektion, och jag fick VG. Det känns asskönt, mitt första VG i gymnasiet, typ!
Jag har verkligen ingenting vettigt att skriva i bloggen just nu eftersom jag mest pluggar mitt i veckan. Ska fortsätta plugga (suprise!) och kolla på tv eller nåt, kanske dra ut på en promenad. Och i morgon har Ida tjejmiddag i sin nya lägenhet, så det ska bli askul - sova över blir det också. Längtar!

Anyway, ha en fortsatt bra torsdag allihopa.


Råplugg...not

image768

Jag måste bara ta tag i mig själv nu, en timme ska jag läsa ur Naturkunskapsboken innan jag gör någonting annat. Ikväll är det DHW på burken, så då har jag någonting att njuta av. Lite Ben&Jerry's glass kan nog också letas fram som ligger långt gömd inne i frysen, tihi.

Slängkyss

Today's

image767

Dagens frukost:
Yoghurt och blåbärs té.
Dagens klädsel: Hives tröja som jag köpte på konserten, grå midjelkjol från Monki, leggings och röda Converse.
Dagens godis: Lite mörk choklad och vingummin.
Dagens dryck: Vatten och té.
Dagens längtan: Ett par nya skor!
Dagens låt: Vad som helst från min mp3.
Dagens plagg: Ljusa, slitna jeans. Ska ta och fixa till mina Lee-jeans så att dom blir så där snygga.
Dagens avundsjuka: Pappa och lillebror som ligger och gottar sig borta i Cypern. Screw you!
Dagens sämsta: J-a-g-h-a-t-a-r-s-k-o-l-a-n!
Dagens bästa: Solen skiner och det är vår!

Gavin DeGraw



Jag bara måste sluta tjata om den här låten, men...jag älskar den!
Fuck att jag inte får se honom i sommar...så snygg och så bra.

Give me my coffee or die

Belive it or not, men just nu sitter jag och dricker en kopp kaffe medans jag bloggar. Jag - dricka kaffe?! Det går liksom inte ihop riktigt, jag har alltid hatat kaffe men nu kände jag mig sugen. Må det vara ett tecken på att jag börjar bli vuxen? Haha. Nog om kaffesnacket.

Den här veckan har jag så sjukt mycket att plugga så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Och nu på slutspurten utav första året i gymnasiet vill jag verkligen ge allt för att få bra betyg. Jag längtar redan till helgen!

 image761
Me loves Starbucks!

The scientist

Den där känslan som bara Coldplay lyckas sätta fingret på. Magiskt.

image759

Det var väldigt länge sedan jag lyssnade på Coldplay, så det känns lite extra fint att sätta på en skiva och bara njuta utav Clocks, The Scientist och alla andra underbara låtar. Kärlek.

Nu ska jag måla fransk manikyr, läsa nya numret av Vecko Revyn, och plugga lite innan jag säger god natt. Mitt rum håller på att bli jättemysigt nu, det är bara tavlorna som ska upp på väggen och sen är det nästan klart. Ikväll ska jag tända mina nya lyktor som jag hängt så fint i fönstret.

Puss och kram

Boop-oop-a-doop

Dagarna dom går och går, idag är det exakt en månad kvar tills skolavslutningen vilket betyder sommarlov. Fy-fan vad jävla underbart! Kan inte komma mera lägligt. Jag ska ha en fantastiskt bra sommar har jag bestämt mig för, och nu är det inte långt kvar tills festivalen heller. Hello summer!

image758

Jag blev skittaggad för en stund sen när jag upptäckte att Gavin DeGraw ska ha konsert om just det - exakt en månad. Helt perfekt start på sommarlovet liksom! Men nej...han spelar på Berns och det är 20 åldersgräns. Fuck vad irriterande.

Hello

Hola! Är just hemkommen från en eftermiddag på stan med mamma, vi drog iväg till Ikea för att handla nya saker till mitt rum som verkligen behöver fixas. Har hittat väldigt mycket fint, och mer blir det! Man får liksom aldrig för mycket utav färgglada kuddar, ljus och annat småkraffs. Så nu ska jag fortsätta att städa och organisera om i mitt rum. Ciao!

image826

God morgon

Hej på er! Jag har jättebråttom att hinna med tåget som går snart, så jag slänger bara in några bilder på dagens oufit som är tagna med mobilen, så därav den dåliga kvalitén haha. Idag ska jag jobba och sen blir det stan med mamsen! Nu ska ni ha en jättebra dag, om inte annat en trevlig ledighet :)
Puss!

   


Första maj

Valborg.
Sov över hos Linda inatt när alla andra var ute och partajade när det är Valborg och allt, medans vi kollade på film och tog det jävligt lugnt. Och idag drog vi in mot huvudstaden på eftermiddagen när nästan alla affärer hunnit stänga, men vi hann i allafall dela på en pizza i Kungshallen och handla matchande toppar på H&M. Precis som när vi var små, haha.

I morgon drar pappa och lillebror till Cypern, så det betyder att jag och mamma blir ensamma hemma i en hel vecka. Det ska bli riktigt skönt! I morgon ska vi först jobba, och sen drar hon och jag in emot stan. Jag längtar.

image750

RSS 2.0