Over and out

Är trött som vanligt vid den här tiden, och i morgon ska jag upp ganska tidigt så det är bäst att jag börjar varva ner. Förresten, hur kommer det sig att Gossip Girls inte visas ikväll, för visst är det väl tisdag idag? Märkligt.

I morgon ska jag jobba en stund och sen träffa Astrid och hitta på något roligt. Godnatt!

                  image663


God morgon

image656

God morgon! Idag är jag uppe med tuppen eftersom jag nu på förmiddagen sitter barnvakt. Vi ska väll alldeles strax käka frukost och göra oss i ordning. Och ursäkta för den hemska bilden på mig (haha), men det är faktiskt maten på bilden som jag vill lyfta fram - jag saknar den amerikanska frukosten med tjocka pankakor, sirap och frukt. Mums!

På eftermiddagen ska jag jobba, och sen får vi se vad som dyker upp. Ha det bra!

I love U

Long time, no seen! Sorry för mina tillfälliga avbrott från bloggen som jag har lite då och då - och som ni kanske förstår så är det för att jag har haft annat för mig. Har haft ett helt underbart sportlov måste jag säga med New York som höjdpunkten. Längtar redan tillbaka! I helgen har jag umgåts med vännerna, käkat på italiensk resturang och kollat på film. Det känns inte heller så jättejobbigt att gå tillbaka till skolan i morgon eftersom det är bara fyra veckor till påsklovet. Hoho vad tiden går fort när man har roligt!

image590

RSS 2.0