London



Lite bilder från våra första dagar av resan som vi spenderade i London!
Längst upp från vänster (Klicka för en större version):

1. Ett utav de första fotona som tagits med min lilla kamera! Tidig morgon - tjejerna på bussen påväg mot tunnelbanan. Vi fick pendla väldigt långt från vårat "hotell" in till London.
2. Kommer inte riktigt ihåg namnet på muséet, National Museum kanske? Det var hursomhelst ett intressant och roligt besök!
3. Jag och Astrid! Här sitter vi på en sightseen (stavning, tack?) båt som var min favorit under hela London vistelsen. Såå mysigt!
4. Oxford street! Vi fick tyvärr bara två och en halv timme för shopping, vilket är ingenting när man är och shoppar i London. Men men, jag köpte i allafall två Coldplay skivor och ett nitarmband. Äkta sommarväder var det iaf!
5. Lodon Eye. Fantastisk utsikt.
6. London Bridge.
7. Hela vårat tjejgäng (jag, längst till vänster) i London Eye.

Hemma från England!

Mitt livs bästa resa, helt jävla underbart. Take me back.
Vi bodde hos en jättegullig kvinna, Louise som bodde ensam med sina katter på Ellacombe church road i Torquay. Vi bodde i hennes nyrenoverade vindsrum, men lite sådär indisk inredinng. Supermysigt! Vi hade till och med ett eget badrum som var alldeles nyrenoverat. I samma rum bodde en tjej från Schweiz som var lite yngre än mig och Astrid, men hon var jätterar och väldigt pratglad. Våran första vecka vi bodde där var det också en finsk och spansk tjej som delade rummet nedanför oss, men dom åkte sedan hem och efter det kom två kinesiska tjejer som var typ 12 och 13 år gamla (!). Väldigt konstiga måste jag säga, extremt tystlåtna och så smackar dom när dom äter, haha! Men men - som tur var behövde vi bara äta frukost och middag med dom.
Vi gick i skolan varje vardag i ungefär 3 timmar. Varannan dag började vi klockan 9 och varannan dag halv två. Och när man inte går i skolan så var det olika slags aktiviteter med sin grupp. Alltifrån bowling till utflykter! Jag umgicks nästan hela tiden med en tjej ifrån Landskrona, Johanna. Saknar henne redan! Och jag saknar alla andra svenskar och mina lokala ledare. Och alla discon som vi gick på såklart!

Igår vid sextiden på kvällen landade vi hemma i Sverige, trötta (yepp, klev upp fyra på morgonen) och lite ledsna över att behöva lämna hela gänget. Tre veckor är ganska mycket, och på den tiden hinner man lära känna vara ganska väl. Så vi stod där på Arlanda tårögda, och kramade om varandra. Nu längtar vi till reunion-partyt på Fryshuset i september!



image39

Miss you like crazy

Hello bloggen,

Jag har det underbart har i Torquay, idag sa shoppade jag ett par jattesota rosa ballerinor for £5 (typ 70 svenska kr), en vit och bla randig farfar-skjorta (?) och en fargglad klanning - allting pa rea! Tihi.
Ikvall ar det nagon typ av funpack-aktivitet med gruppen, har ingen koll direkt pa vad det ar, men det blir nog roligt!

Om ungefar en vecka ar jag hemma igen. Och jag saknar min familj, min sang (min har ar valdigt hard och min rumskompis snarkar utav bara fan) min vanner och svensk, ordentlig mat som man blir matt utav. Men samtidigt sa vet jag att jag kommer att sakna det har nar jag kommit hem. Men jag ska njuta av min tid har och fika en massa! Haha, det ar min diet som jag har just nu :)

Puss puss!


RSS 2.0